Сильний вітер та ожеледиця: Погодні "сюрпризи" 12 лютого

У неділю, 12 лютого, в Україні будуть опади у вигляді мокрого снігу. На дорогах подекуди ожеледиця. Про це повідомив Укргідрометцентр.

За даними синоптиків, вночі та вдень у південно-східній частині та у Карпатах буде мокрий сніг. Натомість на решті території без істотних опадів.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с, але місцями пориви можуть сягати 15-20 м/с.

Вночі у регіонах температура -1...6℃. Вдень стовпчики термометрів покажуть до +3℃. У південній частині країни та на Закарпатті температура підніметься до +6℃.

На Київщині буде хмарно з проясненнями. Вночі мокрий сніг, але вдень без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця.

Швидкість північно-західного вітру буде 7-12 м/с. Вдень місцями пориви вітру 15-20 м/с.

В області вночі буде -1...6, вдень від -2℃ до +3℃.

У Києві вночі температура опуститься до -2...4℃, а вдень підніметься до +2℃.


Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...