"Силою нас ніхто не затримував": Один із харківських гуртів дав коментар щодо "облави ТЦК" на їхньому концерті

Учасники харківського гурту True Tough прокоментували рейд ТЦК на їхньому концерті. Артисти пояснили, що насправді сталося за декілька годин до їхнього виступу, передають Патріоти України.

Як відомо, співробітники ТЦК та поліція прибули на концерт трьох колективів True Tough, "Ґрунт Палає" і Mordox у Харкові. Вони забрали музикантів для перевірки документів, внаслідок чого виступи артистів було скасовано.

У своєму Instagram колектив True Tough заявив, що жодної облави не було. За їхніми словами, військкоми та правоохоронці виконували свою роботу і не порушували закону. Музиканти запевнили, що концерт було скасовано лише тому, що перевірка документів тривала довгий час, а після цього усіх відпустили.

"У Харкові на початку виступу до нас завітали представники ТЦК у супроводі поліції і попросили проїхати з ними для перевірки документів. Хочемо зауважити, що на перевірку документів забрали лише учасників Mordox, True Tough і нашого оператора (який є учасником "Ґрунт Палає"). На жаль, ми перебували в ТЦК довше, ніж очікувалося, тому можливості провести концерти у нас не було", – заявили співаки.

Артисти додали, що чутки про нібито облаву на концерті, не є правдивими, а співробітники ТЦК не застосовували силу і жодних суперечок не виникало.

"Зауважимо, ТЦК виконували свою роботу, нас не затримували силою, а просто попросили проїхати і перевірити документи. Загалом це звичайний процес, через який проходять багато українців, і ми не виняток", – йдеться у коментарі True Tough.

Долари та євро виявились не тільки в шафах: Слідство знайшло у голови хмельницького МСЕК мільйони у польських банках

вівторок, 15 жовтень 2024, 16:01

У кримінальному провадженні за підозрою голові Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи (МСЕК) і депутату облради Тетяні Крупі (стаття 368-5 Кримінального кодексу «Незаконне збагачення») з’явилися нові подробиці. Про це повідомляють ...

"Гадаю, що вони не прийдуть на концерт "Кварталу 95": Продюсер Кондратюк заявив, що ТЦК має працювати "трошки не так"

вівторок, 15 жовтень 2024, 15:22

Український продюсер Ігор Кондратюк прокоментував рейд ТЦК до столичного Палацу спорту, де перевірялися військові документи у відвідувачів концерту гурту "Океан Ельзи". На думку Кондратюка, через такі заходи представників територіального центру комплек...