Силовий "кінець епохи бідності": У Зеленського наважились відключати боржників від комунальних послуг

Заборона на нарахування пені та штрафів за заборгованість за комунальні послуги, та припинення надання послуг відтепер діятиме лише в регіонах з "червоним" рівнем епідеміологічної небезпеки, повідомляють Патріоти України з посиланням на відповідний закон.

Відомо, що постачальники послуг можуть відновити відключення через 30 днів після виходу регіону з "червоної" зони. Для відновлення надання комунальних послуг необхідно погасити заборгованість та оплатити послугу повторного підключення.

Нагадаємо, 6 липня в Україні набув чинності наказ Міністерства юстиції, який дозволяє виконавчій службі автоматично знімати кошти з банківських рахунків українців, щоб сплатити їхні борги за комуналку чи штрафи за порушення правил дорожнього руху.

Відомо, водночас, що ця процедура все ще перебуває на доопрацюванні.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...