Симптоми є завжди: Лікар спростував один з головних міфів про COVID-19, який ввів в оману багатьох

Коронавірус продовжує інфікувати все більше і більше людей. Всупереч думці, що є безсимптомні хворі, які не відчувають хвороби і просто є переносниками, з'явилася інша точка зору. Її озвучив київський медик Тарас Жиравецький. Лікар впевнений - симптоми є завжди, але у всіх вони проявляються по-різному, передають Патріоти України.

Доктор вважає, що люди до 35 років можуть переносити COVID-19 в легкій формі, а люди після 35 обов'язково його відчують. Може виникнути температура та інші ознаки хвороби.

"Симптоми завжди є. Це закладеність носа, температура 37,2, кашель, сильна втома, головний біль. У молоді коронавірус дійсно може протікати легше. А от старші, навіть після 30-35 років, відчують його хоча б на рівні ГРВІ", - повідомив Жиравецький. Також медик розповів, чим зараз в Україні лікують коронавірус. У тяжких випадках хвороби пацієнтам призначають антибіотик.

"Зараз при складному стані відразу дають потужний антибіотик. До речі, ми коли його призначали при простатиті. Ще одна штука, пацієнти, у яких до коронавірусу були запалення шлунка, дванадцятипалої, цими потужними антибіотиками найімовірніше за десять днів пролікували цю бактерію. У них може стабілізуватися кислотність, поліпшення стану можуть отримати ті, у кого був синдром роздратованого кишечника", - резюмував лікар.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...