Символ порожніх обіцянок: Українські художники створили портрет Порошенка з обгорток цукерок Roshen (фото)

На виготовлення портрета знадобилися обгортки від близько 20 кг цукерок Roshen.

Художники створили особливий портрет Порошенка. Фото: Рейтерс.

Українські художники Дарина Марченко та Даніель Грін створили величезний портрет чинного президента Петра Порошенка з обгорток цукерок Roshen. Фон портрета зроблений із гільз від куль, передають Патріоти України.

Як повідомляє Reuters, на виготовлення портрета знадобилися обгортки від близько 20 кг цукерок Roshen. Він має назву Обличчя корупції.

Коментуючи агентству свій твір, Дар`я Марченко пояснила, що обгортки від цукерок символізують порожні обіцянки, дані українцям відтоді, як Порошенко прийшов до влади після втечі Віктора Януковича п`ять років тому.

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...