Символічно: На найбіднішому континенті Землі трапилась найдорожча ДТП року (відео)

Аварією закінчився автопробіг власників Bugatti в Марокко. У ДТП постраждали два суперкари Bugatti Chiron та вантажівка. Відео інциденту опублікував у Youtube користувач Tushar Kelshikar, передають Патріоти України.

ДТП сталася на трасі між містами Танжер та Тетуан. На відео видно, що колона Bugatti намагається обігнати вантажівку по зустрічній смузі. Водій сріблястого Bugatti Chiron Supersport вирішив порушити ПДР та обігнати одночасно і вантажне авто, й інший Chiron у лімітованій версії Pur Sport.

У результаті, два суперкари зіткнулися і зачепили вантажівку, яка злетіла з дороги та перевернулася. Bugatti Chiron Supersport занесло і він опинився в кюветі. У нього пошкоджена передня частина.

Інший суперкар отримав лише подряпини на кузові. На щастя, в ДТП ніхто серйозно не постраждав.

Bugatti Chiron Pur Sport


Bugatti Chiron Supersport

Загальна вартість пошкоджених авто становить приблизно 9 мільйонів доларів. Суперкар Bugatti Chiron Pur Sport коштує $5 мільйонів. Це полегшена трекова версія моделі зі спортивною підвіскою. Таких купе із 8,0-літровим 1500-сильним W16 виготовили 60.

Bugatti Chiron Supersport розійшовся накладом у 110 екземплярів вартістю 3,9 млн доларів. Він вирізняється оптимізованою аеродинамікою та потужнішим W16 на 1600 сил. Суперкар здатен розвинути 440 км/год.

"Чим більше ми будемо мати планів дій...": У ЗСУ виступили за підготовку жінок до оборони

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 23:40

Хоча жінки в Україні на сьогодні не підлягають обов'язковому призову на військову службу, їх варто підготувати до оборони. Таку думку висловив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. "Чи потрібно це буде ...

Може стати "дефіцитом"? Українців попередили про можливу нестачу одного з найдоступніших фруктів

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:55

Українцям може не вистачити яблук – далися взнаки несприятливі погодні умови та високий попит на цей фрукт у харчовій промисловості. Тому вітчизняних яблук у супермаркетах може бути значно менше, аніж зазвичай, що впливає на ціну цього продукту. Про це...