Син 91-річного Чапкіса налякав старим будинком балетмейстера в Києві

Син славетного балетмейстера і судді проекту "Танці з зірками" Григорія Чапкіса вирішив налякати своїх друзів зі США, де він живе останнім часом, домом у Києві, в якому виріс, передають Патріоти України.

42-річний Грег, як і його батько, знаменитий хореограф, але кар'єру він робить в США. Чоловік каже, що завжди перед поверненням в Штати приходить до будинку, в якому минуло його дитинство.

На думку сина Чапкіса вигляд старої київської п'ятиповерхівки з різношерстими балконами, розбитим тротуаром і неприбраним сміттям, повинен шокувати його дописувачів з США.

Грег розповідає, що раніше жив зі своєю сім'єю у квартирі на четвертому поверсі. Зазначимо, що його батько Григорій Чапкіс зараз живе в центрі столиці. Судячи з усього, квартира балетмейстера знаходиться в районі Бесарабки.

Нагадаємо, що від перших двох дружин у Чапкіса є дочка Лілія і син Григорій, які продовжують справу батька в Італії та США.

У вересні 2020 року хореограф одружився в четвертий раз - обраницею 91-річного балетмейстера стала жінка, яка молодша за нього на 52 роки.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...