"Син бореться за друге місце з котом Марчиком": Віталій Кім зізнався, хто головний у їхній родині

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім розповів, хто головний у їхній родині та чим його дивує 5-річний син Руслан. Політик завітав на проєкт "Тихий вечір з Оленою Кравець", передають Патріоти України.

У ході розмови ведуча почала розпитувати Кіма про його сім'ю, а особливо – про маленького сина. За словами Олени Кравець, діти у такому віці багато що можуть утнути. Кім підтвердив, що таке часто трапляється. Однак 5-річний Руслан його більше дивує своїм нетиповим для його віку мисленням.

"Таких випадків безліч... Я пишаюся своєю родиною, своїм сином, своїми доньками. Він нетиповий, але, мабуть, це через те, що у нього такі батьки. У школі, в іншому оточенні він має активну позицію саме через нестандартне мислення. Це пояснити складно. Це можна зрозуміти лише в побуті", - поділився Кім.

Політик також розповів, що в його родині головний він, а на другому місці – дружина Юлія. Утім, як пожартував Кім, 5-річний син вже починає претендувати на місце мами. "Син претендує, він бореться за місце другого з котом Марчиком, хто буде після мене", - додав Кім.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...