Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

Гордій та Олег Тягнибоки

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook.

"Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Святом це, звісно, не назвеш… але дякувати Богу, що так. Вберіг напередодні Великодня", - написав Тягнибок.

Він уточнив, його його сина евакуювали з Бахмутського напрямку через Словʼянськ на Дніпро.

"Зараз після другої операції - стан середньої важкості. Прогноз - позитивний", - додав Тягнибок.

Він опублікував фото з сином у лікарні.

Facebook/Олег Тягнибок
Відомо, що 27-річний Гордій Тягнибок воював складі батальйону "Сила Свободи" (бригада Нацгвардії "Рубіж"). Зауважимо, що після початку повномасштабного вторгнення Олег Тягнибок також долучився до лав ЗСУ.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...