Синдром "блакитної ковдри в смужечку": Семенченка, якого напередодні заарештували у справі ПВК, госпіталізували

Скандальний "комбат" удався до прийому, котрим до нього скористалися багато українських високопосадовців, які воліли покращити умови арешту і мати привід клопотати про послаблення обмеження волі.

Колишнього народного депутата Семена Семенченка, якого вчора рішенням суду заарештували на два місяці у справі ПВК, госпіталізували. І зараз, як повідомляє його адвокат Влад Добош, до нього не пускають захисників, передають Патріоти України.

"До Семена Семенченка в лікарню не пускає конвой, а конвою наказав якийсь начальник, мотивуючи що субота вихідний день і у них інструкція. Раз так, то у нас КПК і ст.397 КК. Подав заяву про втручання в роботу захисника", - написав адвокат.
Напередодні Печерський районний суд Києва відправив під варту колишнього народного депутата України Семена Семенченка, якого підозрюють в створенні на території України незаконного збройного формування. Колишній народний депутат Ігор Мосійчук заявив, що після рішення суду про арешт без права на заставу Семенченку стало погано, зараз він знаходиться в лікарні під охороною і отримує необхідну медичну допомогу. Колишньому народному депутату України Семену Семенченку вручили повідомлення про підозру.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...