Синдром Мутка, або Дайте скрепам корвололу: "Украинский прогиб" WADA щодо обрання до свого виконкому "затятого бандерівця" викликав істерику у Москві

Нема сумніву, що обрання українця на одну з ключових посад Всесвітнього антидопінгового агентства може дати новий імпульс розслідувань злочинних "многоходовочек" з допінгом недоімперії у міжнародному спорті.

Дмитро Свищов

Ексміністр молоді та спорту України Ігор Жданов був обраний до Ради засновників Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA). Заява українського діяча, що на новій посаді планує боротися за продовження відлучення Росії від світового спорту викликала справжню істерику Москви, котра, як відомо не вилазить з допінгових скандалів, зазначають Патріоти України.

Так член комітету Держдуми РФ із фізичної культури і спорту Дмитро Свищов готовий подати в суд на Ігоря Жданова після призначення до Ради засновників Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA).

"Починати свою кар'єру з суперечливих висловлювань – неправильно. Він іде в WADA, вже представляючи себе затятим противником російського спорту. Нехай визначиться – він іде туди боротися за "чистих" спортсменів або проти Росії. Закликаю чиновників з WADA і країни, які будуть голосувати за або проти нього, звернути увагу на його висловлювання. Це націоналістичне висловлювання, тому що WADA ще не оголосило своїх рішень, чиновники зараз дуже стримані, а на Жданова ми можемо подавати в суд, якщо він буде так висловлюватися. Це неетично", – цитує Свищова агентство "Р-спорт".

Нагадаємо, після отримання посади у в ексміністр молоді та спорту України Ігор Жданов написав: "Це не лише моя особиста перемога — це перемога усієї нашої спортивної спільноти, адже вперше в історії представник України обраний до WADA. На цій позиції буду боротися за права "чистих" спортсменів, за справедливе ставлення до всіх країн, за посилення відповідальності за вживання допінгу, за продовження відлучення від світового спорту Росії, яка на державному рівні примушує спортсменів застосовувати заборонені речовини та підмінює їх проби"


"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...