"Синдром Ноя" як він є: Французька пара утримувала у квартирі 159 котів і сім собак

Пару з Ніцци засуджено до одного року умовного покарання за утримання у квартирі 159 кішок і 7 собак у неналежних умовах — тобто, у квартирі площею 80 кв.м. Минулого року в їхньому помешканні було виявлено тварин, які живуть у багнюці, страждають від недоїдання і зневоднення. Поліція знайшла в кожній кімнаті квартири десятки тварин, екскременти яких були буквально всюди. ВВС повідомляє, що деякі з вихованців навіть померли через поганий догляд. Тіла цих тварин були виявлені у ванній, передають Патріоти України.

Подружжя, 68-річна жінка та 52-річний чоловік, отримало умовний термін, а також постійну заборону на утримання домашніх тварин. Їм довелося виплатити понад 150 000 євро благодійним організаціям захисту тварин і компенсувати цивільні позови від сусідів.

Господиня квартири заявила суду, що тварини були «коханням усього її життя», але врешті-решт вона визнала свої помилки. Судово-психіатрична експертиза засвідчила, що вона страждає на «синдром Ноя» — психологічну потребу рятувати тварин, незважаючи на нездатність забезпечити їм належний догляд.

У 2014 році пара вже стикалася зі звинуваченнями в утриманні 13 кішок і собаки в студії площею всього 18 квадратних метрів.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...