Синдром самобродіння: Тіло вічно п'яного будівельника саме виробляло пиво

Доктор, який лікував будівельника, сказав, що аномальний синдром міг виникнути після того, як чоловік пройшов курс лікування антибіотиками.

Водій, якого поліція оштрафувала за керування у нетверезому стані, страждав від дивного медичного стану, при якому його шлунок сам фактично виготовляв пиво, передають Патріоти України.

Неназваного 46-річного чоловіка під арештом відвезли в лікарню після того, як він сказав поліції Північної Кароліни, що ні краплі не пив. Затриманий вперто відмовлявся проходити дихальний тест на алкоголь, - пише Mirror. Але аналізи показали, що він випив еквівалент 10 одиниць алкогольних напоїв. Чоловік сказав лікарям, що страждав від нетипових змін впродовж останніх трьох років. Його мучила депресія, дезорієнтація, втрата пам'яті й агресивна поведінка.

Тепер у затриманого поліцією будівельника діагностували "синдром самобродіння" (ABS), при якому шлунок містить таку велику кількість дріжджів, що фактично сам починає готувати власне пиво. Дослідники з Медичного центру Університету Річманда в Нью-Йорку описали випадок будівельника в журналі BMJ Open Gastroenterology. "Персонал лікарні й поліція відмовлялися повірити чоловіку, коли він постійно заперечував вживання алкоголю", - йдеться в статті вчених.

Прорив у діагностуванні будівельника відбувся після того, як його тітка розповіла, що чула про інший подібний випадок в Огайо. Тож вона порадила племіннику відвідати тамтешню клініку в пошуках медичної допомоги. "Синдром самобродіння", також відомий як синдром ферментації, виникає, коли спожиті вуглеводи перетворюються у спирт завдяки грибкам у шлунково-кишковому тракті.

Гастроентеролог Університету Річмонда доктор Фахад Малік, який лікував будівельника, сказав, що аномальний синдром міг виникнути після того, як чоловік пройшов курс антибіотиків. "Він був радий, коли почав одужувати, тому що впродовж років йому ніхто не вірив. Поліція, лікарі, медсестри, навіть його родина говорили, що він бреше і що він, напевне, таємний алкоголік. Тепер він не вживає антидепресанти, повертається на роботу і нарешті може вести нормальне життя", - сказав гастроентеролог.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...