Синдром "Велюру": Блогер розповів, як на карантині працюють ресторани в "Конча-Заспі"

Блогери інтернет-ресурсу PavlovskyNews проінспектували ресторани в Конча-Заспі і виявилося, що двері закриті там тільки для непроханих гостей, повідомляють Патріоти України.

«Ви робили резерв столика?»: Охоронець на вході відразу ж запитує про резервування, але ми кажемо, що не бронювали столик. В результаті сек'юріті оголошує, що заклад закрито через локдаун і уточнює, що резерв теж неможливий», - розповідають «перевіряючі».
Однак, за словами блогерів, перед ними в ресторан зайшла група людей, які, «мабуть, подбали про "резервування "заздалегідь". В інших ресторанах і кафе Конча-Заспи охорона також повідомляла, що вони закриті. «При цьому на парковках ресторанів стояло кілька автомобілів представницького класу», - розповів ресурс.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...