"Синій кит" по-новому: На Черкащині школяр підпалив 11-річну сестру через флешмоб

На Черкащині 11-річна дівчинка отримала серйозні опіки верхньої частини тулуба через те, що її підпалив 10-річний брат, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, діти "грали" у смертоносний флешмоб "Підпали друга", який поширюється в соціальних мережах, розповів на своїй сторінці в Facebook спікер начальника Управління ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.

"Firechallenge стає все популярнішим серед підлітків. Діти підпалюють себе або своїх товаришів", – уточнив він. Врятувати дівчинку від загибелі вдалося перехожому, який помітив її і загасив одяг, що зайнявся на дитині.

Костянтин Проценко наголосив – до згубних "флешмобів" найбільше схильні саме підлітки, особливо ті, у яких є проблеми з батьками. "Синій кит" повернувся у новому обличчі", – зазначив він, провівши аналогію з іншою смертельно небезпечною мережевою "грою".

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...