"Синочку, я не вірила... Буде війна!": Місцевий розповів, як Донбас прозріває від пропаганди Кремля

Донеччанка кається, що раніше не вірила синові про військову загрозу з боку Росії.

Люди на окупованому Донбасі починають прозрівати від російської пропаганди про "солодке життя в рускому мірє" і розуміють, що війну на Донбасі із самого початку і веде саме Росія. Про це написав донецький блогер Денис Черкасов, передають Патріоти України.

Він показав сімейну переписку в Telegram матері з сином, яка живе в "ДНР". Жінка пише, що росіяни стягують важку техніку і кається, що раніше не вірила синові про військову загрозу з боку Росії.

"Людям вже настільки набридло nе, що відбувається, що вони проклинають все, що пов'язано з рускім міром. Вони бояться, адже РФ знову стягує в мирні населені пункти "молодих республік" важку техніку. Судячи із переписки, помітно, що жінка прозріває і нарешті розуміє, що війну на Донбасі почала і веде саме Росія. Нарешті люди задумалися, звідки у шахтарів танки, нова зброя, форма і екіпірування виробництва "MADE IN RUSSIA", – підкреслив блогер.

Джерело: Обозреватель

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...