Синоптик попередила українців про грози, град та шквали: Де погіршиться погода

У четвер, 10 серпня, у деяких областях України дощитиме. Очікуються грози, шквали та навіть град. Про це попереджає відомий синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"10-го серпня на заході України, а в другій половині дня та ввечері й на Лівобережжі очікуються грозові дощі. При грозах є ймовірність шквалів та граду", - повідомила синоптик. На решті території України, за її даними, переважатиме суха погода.

На заході України буде свіжо, +20...+23 градуси, на сході повітря прогріється до +30...+34 градусів, на півдні буде +28...+33 градуси, на півночі +24...+27 градусів, у центральних областях очікується +24...+29, а на Дніпропетровщині - до +30 градусів.

"У Києві в четвер опади малоймовірні, максимальна температура повітря буде ніжитися в комфортних межах, +25 градусів", - прогнозує Наталка Діденко.

Кінець тижня, за даними синоптика, в столиці буде прохолодним та з періодичними дощами, +19...+22 градуси.

З понеділка погода зміниться - повернеться спека, каже синоптик. "І наступними вихідними, 19-20 серпня, стовпчики термометрів знову перемахнуть через атмосферний тин у бік градусних 30-ток. Взагалі очікується в другій половині наступного тижня в Україні +30...+35, на півдні та сході до +35...+37 градусів", - спрогнозувала вона.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...