Синоптик попередила українців про сильний вітер, дощі та грози: Де ускладниться погода

У четвер, 18 травня, в Україні переважатиме висока комфортна температура повітря. Водночас на заході очікуються опади, які спричинять похолодання, а на півдні ймовірне посилення вітру. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

За її даними, завтра впродовж у більшості областей дня очікується +22...+27 градусів.

"У західних областях повітря буде свіжішим, +17...+21 градус. Дощі з грозами, власне, і стануть причиною прохолоднішої погоди - на заході в четвер очікується волога повітряна маса", - пояснила синоптик.

Решта території України, за її даними, опиниться 18 травня у сухій погоді. "У південній частині вітер завтра може бути сильним!" - попередила фахівець. У Києві, за її словами, завтра буде без опадів, передбачається тепла погода з максимальною температурою повітря +24...+26 градусів. "Дощів побільшає 20 травня, у суботу. Але тепла погода в Україні триватиме", - резюмувала синоптик.

Потепління в Україні

Наприкінці тижня в Україні має потеплішати до +28°. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича. За його даними, найближчими днями на заході нашої країни дощитиме, згодом опади поширяться й на інші регіони нашої країни, проте на температуру вони не впливатимуть.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...