Синоптик попереджає українців про заморозки: Названо точну дату похолодання

Найближчими днями в Україні періодично дощитиме, навіть можливі грози. Температура поступово знижуватиметься, а наприкінці тижня у низці областей очікуються заморозки. Про це попереджає синоптик Ігор Кібальчич, передають Патріоти України.

Погода 5 жовтня

У четвер, за словами синоптика, погоду в Україні формуватиме черговий антициклон із заходу. Очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +6…+11°С, а вдень буде +17…+22°С.

Погода 6 жовтня

"У п'ятницю, 6 жовтня, у зв'язку з розвитком циклонічності над країнами Балтії, значно знизиться тиск і пройдуть дощі в більшості областей України, крім західних регіонів. На Лівобережжі та у південних областях помірні дощі, місцями у супроводі гроз", - прогнозує Кібальчич.

Вітер посилиться до 7-12 м/с, вдень місцями можливі пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +6…+11 °С, вдень у північних та західних областях +14…+19 °С, на решті території повітря прогріється до +19…+24 °С.

Погода 7 жовтня

У суботу, за прогнозом синоптика, у західних та місцями у північних областях пройдуть невеликі короткочасні дощі. На решті країни без істотних опадів. Швидкість вітру становитиме 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-17 м/с. Температура повітря вночі +3...+8 °С, а вдень похолоднішає до +10...+15 °С.

Погода 8 жовтня

У неділю істотних опадів в Україні не очікується, лише вдень на півночі лівобережжя місцями пройде невеликий дощ. Вітер буде північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

"Температура повітря вночі +2...+7 °С, у західних областях місцями заморозки -3...0 °С; вдень +7…+12 °С", - прогнозує Ігор Кібальчич.

Заморозки у Києві - прогноз

Перед вихідними у Києві стане холодніше, посилиться вітер та пройдуть дощі. За даними синоптика Наталки Діденко, у ніч на понеділок, 9 жовтня, у Києві є ймовірність заморозків.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...