Синоптик повідомила, коли в Україну повернуться морози

Найближчими днями сильних морозів в Україні не буде, проте на початку січня все ж очікується похолодання - у нічний час доби повернуться морози. Про це в коментарі "РБК-Україна" сказала заступник начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня, передають Патріоти України.

За її словами, значні морози очікуються ближче до кінця січня.

"Все одно якісь періоди холодної погоди будуть. Швидше за все, це буде десь кінець січня або після 15 січня. Якщо не на Різдво, то на Водохреща має бути і сніг, і мороз", - зазначила Голеня.

За її словами, найближче похолодання очікується 5-7 січня, коли нічні температури в Києві можуть впасти до -5 градусів.

"Так не може бути, що весь місяць буде без морозів, такого ще не було. Навіть у найтеплішому січні 2007 року після 20 числа відбулося різке зниження температури до 16-20 градусів, на північному сході - до мінус 23 градусів", - нагадала синоптик.

Вона зазначила, що цього року в Україні може бути дещо подібне. "Швидше за все, у другій половині, особливо в останній декаді, може бути холодно, з морозами", - зазначила вона.

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...