Готуйтеся до неприємностей: Синоптик розповіла, якої погоди чекати в Україні в день Віри, Надії, Любові

Синоптик Наталка Діденко прогнозує, що у середу, 30 вересня, в Україні йтимуть дощі, очікується сильний вітер. Про це вона написала у Facebook, передають Патріоти України.

Циклон зумовить вологу погоду в більшості областей, лише північний схід - Сумщина, Харківщина, Луганщина - побуде у переважно сухій повітряній масі.

Загалом в Україні вітер буде південно-східний, на Заході - північно-західний, 5-12 м/с. Проте на сході та північному сході очікується сильний вітер, до штормових поривів.

Найхолоднішою передбачається погода в західних областях, максимально лише +12+16 градусів. У більшості областей України в середу +14+18 градусів, на Півдні та Сході +15+20 градусів.

У Києві очікується волога хмарна погода з низькою температурою повітря, протягом дня близько +15 градусів. У столиці очікується поривчастий вітер.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...