Синоптики дали прогноз погоди на серпень: Україну накриють три піки аномальної спеки

Погода в серпні 2020 року в Україні буде спекотною: очікуються три піки спеки з температурою до +37 градусів. Вони розпочнуться вже після 5 серпня, передають Патріоти України.

Зазначається, що перед тим, з 1 по 3 серпня майже по всій Україні пройдуть дощі, місцями – навіть зливи, випаде до 10 мм опадів.

Першого в цьому місяці піку спеки – удень до +35 градусів в тіні, а на півдні до +37, Україна досягне до 10 серпня. Така спека протримається всього кілька днів, потім стане прохолодніше – удень +30 в тіні, лише на півночі та заході країни +26...+28 градусів.

Другий пік 35-градусної спеки припаде на Яблучний Спас (19 серпня) і день-два до нього та після нього – залежить від регіону. Традиційно в цей час через спеку особливо активні денні комахи: мухи, сліпні, гедзі. Відразу після Спаса нас чекають три дні дощів і зниження температури – до трохи вище +20 градусів. Але 24 серпня, у День Незалежності України, погода обіцяє бути ясною та комфортною.

Третій пік спеки країну накриє до кінця серпня, але він буде не таким жорстким, як два попередні: удень лише близько +30...+32, сухо. Тож останні дні останнього в цьому році літнього місяця будуть погожими.

Джерело: Сегодня

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...