Синоптики оновили прогноз на суботу: Україну накриють морози і сильний вітер

В Україну йдуть морози і сильний вітер: синоптики оновили прогноз

Погода в Україні 19 вересня, в суботу, буде холодною і вітряною. За оновленими даними, температура вночі сягатиме місцями +3 градусів тепла. Вдень в середньому від +16 до +20 градусів. Про це синоптики Укргідрометцентру розповіли в новому прогнозі, зазначають Патріоти України.

Протягом дня у суботу термометрів піднімуться в середньому до +16... +20 градусів. У центральних, південних та Закарпатській областях очікується +18... +21 градус. При цьому в нічний час градусники здивують українців по-справжньому осінньою погодою. Синоптики попереджають про похолодання до +3... +7 градусів тепла. У південних регіонах буде тепліше - +8... +10 градусів.

У Києві 19 вересня очікується +18... +20 градусів. Вночі градусники покажуть +6... +8 градусів.

Також метеорологи попередили про сильні пориви вітру на сході та північному сході країни до 7-12 м/с.

Погода в Україні 19 вересня (фото: meteo.gov.ua)

Також синоптики попередили про заморозки в нічний час.

"Вночі 19 вересня у більшості західних, північних, центральних областей на поверхні ґрунту, в Карпатах подекуди і в повітрі заморозки 0-3°; вночі 20-21 вересня у східних та північно-східних областях на поверхні ґрунту заморозки 0-3° (І рівень небезпечності, жовтий). 18-21 вересня в Україні, крім Волинської, більшості районів Закарпатської та Чернігівської областей, надзвичайний рівень пожежної небезпеки", - написали у попередженні метеорологи.

Провела 26 років свого життя як домогосподарка: Чоловіка змусили компенсувати ексдружині 88 тис. євро за хатню роботу

вівторок, 19 березень 2024, 8:54

Провінційний суд міста Понтеведра, Іспанія, нещодавно постановив, що чоловік повинен виплатити своїй колишній дружині 88 025 євро як компенсацію за її роботу домогосподаркою протягом 26 років шлюбу. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Україн...

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...