Синоптики прогнозують в Україні теплу зиму

Згідно з прогнозами гідрометцентру, осіннє похолодання прийде в Україну з понеділка, 28 жовтня, а температура взимку буде вищою за норму.

Про це розповів директор Гідрометцентру Микола Кульбіда, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Спочатку температура знизиться вдень до 5-10° в порівнянні з нинішніми 15-20°. Потім до кінця тижня будуть у нічні години спостерігатися заморозки, а денна температура близько 3-8° тепла".

Кульбіда також зазначив, що пізніше в Україну ще прийде потепління, але вже не таке суттєве.

Що стосується прогнозів на зиму, директор Укргідрометцентру підкреслив, що, беручи до уваги кліматичні зміни, середня температура в зимовий період щорічно збільшується, і цього року вона буде вищою за норму.

У той же час Кульбіда утримався від прогнозу щодо снігових опадів узимку, зокрема, в період святкування Нового року та Різдва. "В минулому році зима за температурним режимом була вищою за норму, думаю, що ця ж тенденція збережеться і на цю зиму", - додав він.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...