Синоптики Укргідрометцентру розповіли, якою буде погода у перші дні 2022 року

Завтра погоду в Україні формуватиме атмосферний фронт, який з собою принесе опади переважно у вигляді дощу, посилення вітру та підвищення температури повітря. Проте в неділю у полі підвищеного тиску опадів не прогнозують. Температура повітря почне знижуватись. Погода дуже мінлива, тому завжди слідкуйте за оновленими прогнозами, радять Патріоти України.

А ось і деталі до святкового прогнозу погоди. Завтра у східних та північно-східних областях сніг з дощем, подекуди ожеледь, на дорогах ожеледиця, температура вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла. На решті території дощ. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 3-8°. Вночі у західних областях, вдень на Правобережжі місцями пориви вітру 15-20 м/с.

2 січня в Україні без істотних опадів.
3 січня сніг, на заході - з дощем. Температура вночі 0-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, в понеділок на Лівобережжі вночі 9-14° морозу, вдень 1-6° морозу, у західних областях вночі близько 0°, вдень 1-5° тепла. На дорогах країни місцями ожеледиця.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...