Синоптики уточнили прогноз на неділю: Україну розірве на шматки - від +10°C до морозів та дощів зі снігом

Сумщину вже засипає снігом

Погода в Україні 15 листопада (карта: meteo.gov.ua)

Погода в Україні 15 листопада, в неділю, буде дивувати українців не зовсім приємним різноманіттям, зазначають Патріоти України. На заході країни стовпчики термометрів будуть "рости" у той час, як на сході при прогнозованому максимумі +4 протягом дня очікують дощі зі снігом. В нічний час в деяких областях навіть вдарять морози.

Як повідомляє Укргідрометцентр, в неділю в Україні пройдуть дощі. Висока ймовірність опадів зберігатиметься в Житомирській, Вінницькій, Київській, Черкаській, Чернігівській, Кіровоградській та Полтавській областях. У Сумській області, за даними синоптиків, очікується дощ зі снігом.

При цьому температура повітря в неділю в деяких регіонах на заході країни почне підніматися у порівнянні з відмітками в суботу – до +5... +10 градусів. У центральних регіонах очікується +4... +8 градусів. На півдні збережуться суботні показники тепла, за винятком Кримського півострова, де похолодає до +6... +8 градусів. Температура зміниться і на сході: в Харківській, Луганській, Сумській та Донецькій областях буде мінімальною по країні - +2... +4 градуси протягом дня. В інших регіонах Лівобережної України стовпчики термометрів піднімуться до +3... +7 градусів.

У нічний час в Україні також очікується в середньому +2... +5 градусів. Тільки на півдні та в центрі країни очікується незначне похолодання до +1... +4 градусів в темний час доби. Найхолодніше буде на сході. Там термометри покажуть -2... +1 градус в нічний час.

Ще напередодні, у суботу, 14 листопада, місто Шостка на Сумщині почало засипати снігом, там також серйозно похолодало. Відповідне фото публікує shostka.info_official в Instagram.

Варто відзначити, що вночі температура повітря в Шостці опускалася до -1 градуса морозу, сьогодні вдень очікується +1 градус тепла. Завтра ж буде ще холодніше - -6-1 градус морозу.



В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...