Синоптики уточнили прогноз погоди на суботу

У суботу, 8 лютого, майже на всій території України очікується сонячна і суха погода. Невеликий сніг, за прогнозами синоптиків Укргідрометцентру, пройде тільки в Запорізькій і Донецькій областях, а також в Криму, зазначають Патріоти України.

У Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській та Полтавській областях вдень очікується від -3 до -8 градусів. Вночі температура повітря опуститься до -10...- 13. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Приморозить до -13: синоптики уточнили прогноз погоди в Україні

На решті території країни вдень прогнозують -3...+2 градуси, вночі - від 6 до 10 градусів морозу. У Києві в суботу без опадів, вдень від 0 до -2 градусів. Вночі температура повітря від -7 до -9 морозу.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...