Синоптикиня назвала дату потепління в Україні: Коли припиняться морози та почнеться відлига

В Україні від 11 грудня зміниться погода - почнеться відлига. Прийде потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"Опади періодичні будуть, але мокрий сніг чи дощі. Відлига торкнеться практично всіх областей України", - зазначила вона.

Про погоду на 9 грудня

Сьогодні, 9 грудня, ще переважатиме морозна погода. Найближчої ночі очікується -4-11 градусів, завтра вдень -1-4 градуси. У південній частині вночі та вдень переважатиме плюсова температура.

Мокрий сніг пройде на сході України, дощі -у південній частині. На решті території завтра - без істотних опадів.

Погода у Києві

У Києві субота буде холодною. Вночі -5-7 градусів, вдень -1-3 градуси. На дорогах - слизько.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...