Синоптикиня попередила українців про циклон: Де у п'ятницю погода буде найгіршою

Завтра, 17 листопада, через активний циклон з південного заходу на ім'я Linus в західних областях України очікується хмарна волога погода із дощем та мокрим снігом. До негоди приєднається сильний вітер південно-східного напрямку. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook, передають Патріоти України.

Невеликі дощі можливі у східній частині країни. "Підбирається похолодання та мокрий сніг до західної частини України", - написала вона.

На решті території у п'ятницю істотних опадів не передбачається. Температура повітря в Україні буде низькою. Найближчої ночі на заході та півночі від +3°С до -3°С. На решті території буде +2...7°С. А впродовж дня очікується +3...8°С, на півдні буде в межах +7...11°С. У Києві завтра буде хмарна погода, але істотні якісь опади малоймовірні. Вночі +1...3°С, на околицях до -1°С. Вдень у п'ятницю обіцяють близько +4°С.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...