Ситуація складна: Адвокат пояснив, як депутати вирішили мобілізувати більше українців

Адвокат Ростислав Кравець прокоментував рішення Верховної Ради зменшити граничний вік призовників строкової служби з 27 до 25 років. У своєму YouTube-каналі він пояснив, якими будуть наслідки цієї історії, ипередають Патріоти України.

Кравець нагадав, що парламент за поданням прем'єра Дениса Шмигаля вніс зміни до Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", якими дасть змогу мобілізувати значно більшу кількість громадян.

Адвокат зазначив, що в Україні триває війна, призов на строкову службу скасували, а тепер осіб з 25 років можуть зупиняти на вулиці й направляти в територіальні центри комплектування.

"Ваших дітей з 25 років зможуть зупиняти на вулицях, відправляти до військкоматів, навіть якщо вони ніде не служили, і мобілізувати одразу до військової частини", - пояснює він.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...