Ситуація складна: Місто Бурштин через російську ракетну атаку залишилось без опалення та гарячої води

Російські окупанти під час ракетної атаки на Івано-Франківщину залишили без опалення та гарячої води місто Бурштин. Про це повідомили в пресслужбі ДТЕК Бурштинська ТЕС, передають Патріоти України.

Як зазначається, громада міста потрапила під атаку з боку російських окупантів. Без опалення та гарячої води залишилися місцеві мешканці. Наразі на пошкоджених енергооб’єктах тривають відновлювальні роботи. "Коли будуть позитивні прогнози щодо відновлення теплопостачання, ми обов'язково проінформуємо", - зазначили в компанії.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...