Ситуація з коронавірусом в Україні поліпшується: Статистика МОЗ на 27 травня

Станом на ранок, 27 травня, в Україні 21 905 осіб заразилися коронавірусом. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я, передають Патріоти України.

За останню добу зафіксували 321 новий випадок коронавірусу. За даними відомства, від ускладнень вірусу померли 658 людей. За добу кількість летальних випадків збільшилася на 14. Також наголошується, що вилікуватися в країні змогли 7 995 осіб.

Нагадаємо, що вчора, 26 травня, в Україні зафіксували 21 584 випадки коронавірусу, з них 339 за добу. Також, 341 особа одужала від COVID-19 і 21 померла.

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...