"Ты - дура. Я люблю всех": У Києві на Майдані спалахнув черговий мовний скандал

У Києві, на Майдані Незалежності, стався обурливий інцидент за участі живої статуї. Вона заявила про те, що українці та росіяни є братніми народами. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала Мілена Чорна, передають Патріоти України.

Що відомо про інцидент

За словами Чорної, аніматорка спитала російською у жінки середнього віку та дівчини-підлітка, чи не хочуть вони з нею сфотографуватись. Жінка розплакалась і пішла далі, дівчинка тримала її під руку. Перед тим жінка підписувала прапорець з ім'ям загиблого і встромила його в землю.

"На запитання, чи пані можуть бодай перейти на державну мову, коли вже стоять поруч з місцем пам'яті в карнавальному костюмі, мені відповіли: "Ты дура. Я люблю всех и мы со всеми – братья и сестры!", – йдеться у повідомленні.

Тоді у вуличної "підприємиці" спитали, на яких підставах вона збирає тут гроші і як сплачує податки. У цей момент почала лунати нецензурна лексика.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...