"Ты не достойна жить на этом свете": Спливли подробиці про серійного вбивцю, який переслідував Пугачову (відео)

Колишній чоловік примадонни Алли Пугачової, кінорежисер Олександр Стефанович розповів подробиці про маніяка, який переслідував співачку. Відповідну історію він розповів у програмі "Зірки зійшлися", тема якою була "Одержимі знаменитостями", передають Патріоти України.

"Вночі одного разу ми прокинулися від того, що в нас палали двері, їх облили бензином – ми ледь загасили. Одного разу, Алла виступала на стадіоні в Ленінграді. До неї вийшов чоловік – милий, чарівний, шанувальник, і простягнув квіти. Вона їх взяла й раптом почала втрачати голос. Доспівала пісню, вибачилася – на цьому концерт закінчився. Її трясе – сльози течуть, каже: "він мені дав квіти, ось так відхилив полу піджака, показав ножа й сказав із посмішкою: я тебе зараз вб'ю", – згадав Стефанович.

За його словами, цю людину так і не спіймали. Пізніше були й інші страшні випадки. Погоні на машинах, в яких їхали фанати Пугачової з величезними плечима.

"Одного разу ми спускаємося, Алла дістає з поштової скриньки листа, відкриває, а там написано: "ти не гідна жити на цьому світі, тому що ти танцюєш гола на столі.... Для того, щоб я з тобою остаточно поговорив і вирішив всі питання, ти повинна прийти о 12 на головний поштамт", – додав режисер.

Відразу після цього випадку він разом із Пугачовою відправився до міліції та залишив заяву. Їм довелося розповісти все, про що вони знали. В результаті було вирішено відправити співачку до іншої квартири, а Стефановича – на зустріч із маніяком, прихопивши із собою групу захоплення. Закінчилося тим, що того чоловіка пов'язали, а при ньому знайшли топірець.

"Виявилося, що він сів у потяг, до Харківа, дорогою вбив двох провідниць, ще двох жінок. Всі чотири трупи викинув у вікно. Він був серійним маніяком. У нього в записнику була Пугачова, він був на неї заточений, збирав листівки. А прізвище його – Нагієв, тільки не Діма, а однофамілець. Його в 1981 році розстріляли", – підсумував він.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...