"Ты у меня с*сал, круто было, малыш": Чиновник з Харківщини приголомшив коментарями у соцмережі

Очільник Красноградської районної держадміністрації, що на Харківщині, Олександр Кайдаш здивував користувачів фейсбуку манерою спілкування. Під одним з дописів він залишив подекуди дивні коментарі, повідомляють Патріоти України.

Відповідні фото з нібито коментарями чиновника вже активно обговорюють у мережі. Неоднозначні вислови Олександр Кайдаш залишив під дописом місцевого пабліка "Успешный Красноград", який опублікував його зображення в ролі героя фільму "Бійцівський клуб".

В коментарях депутат почав "загравати" з одним із користувачів і розказувати про їхні нібито інтимні стосунки. Так, чиновник написав: "ты у меня с*сал, круто было малыш", "ты такой секси", "малыш ты просто нежный", "ты знаешь мой номер".

Що відомо про Олександра Кайдаша

  • Олександр Кайдаш раніше займався легкою атлетикою і брав участь в Олімпійських іграх в Сіднеї в 2000 році.
  • Свою політичну кар'єру розпочав у 2019 році, очоливши передвиборчу кампанію ексглави ХОДА Олексія Кучера.

Таке буває раз на 50 років: У Німеччині виникла масштабна повінь (фото)

субота, 18 травень 2024, 14:30

Сильний дощ спричив у німецькій землі Саарланд у п'ятницю затоплення вулиць, підвалів та зсуви ґрунту. Ситуаційний центр в Саарбрюккені – столиці землі – нарахував понад 3000 виїздів на виклики поліцейських і рятувальників. Про це повідомило німецьке в...

"Ображали мене і мою сім'ю": Син Суркіса поскаржився на юнаків із "Шахтаря"

субота, 18 травень 2024, 13:42

Голкіпер Динамо U-19 В’ячеслав Суркіс розповів про конфлікт з фанатами та гравцями Шахтаря, який відбувся після матчу у молодіжній першості, передають Патріоти України. Після завершення гри, у якій Динамо перемогло з рахунком 2:1, на полі ледь не стала...