"Ты инопланетянин или как? Носки понюхай!": Коп нагрубив водієві, який запитав про причину зупинки (відео)

На записі розмови чути, що поліцейський довго не міг ні назвати причину зупинки, ні показати посвідчення.

У місті Люботин Харківської області стався досить незвичайний інцидент, пов'язаний з поліцейськими. Тут вони зупинили машину нібито за відсутність підсвічування на номері і провели дивну розмову з водієм. Про це пише Telegram-канал Perepichka News, передають Патріоти України.

На записі розмови чути, що поліцейський довго не міг ні назвати причину зупинки, ні показати посвідчення. Також у нього не виходило спілкуватися за статутом. Зокрема, патрульний не зміг відповісти на питання про те, чому їх автомобіль стоїть без маячків в неосвітленому місці.

Після цього коп почав хамити і назвав себе інопланетянином. Також він з незрозумілих причин запропонував водієві "понюхати його брудні, спітнілі, діряві шкарпетки".

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...