"Та без проблем!": Лідер "Бумбокс" відповів фанам у Німеччині, коли знову почне співати російською (відео)

Український музикант, лідер гурту Бумбокс і військовий, пілот ударного дрона Punisher Андрій Хливнюк потужно відповів, коли почне виконувати свої російськомовні хіти, передають Патріоти України.

Хливнюк вирішив дати вичерпну відповідь на запитання деяких шанувальників про те, «коли будуть хіти на русском». Він потужно відповів на нього зі сцени на своєму благодійному концерті в Німеччині.

«Мене дівчинка чудова запитувала в Берліні, „коли настане той час, коли ви заспіваєте свої російськомовні класні пісні, ми їх любимо“. Та без проблем! Масове повстання, вбивство лідерів Кремля, спалення нафіг того Кремля, росіяни нанизують голови і сраки цих д*лб*еб*в просто на стовпи… і будь ласка, будуть вам Вахтерам і все, що ви хочете», — заявив Хливнюк.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...