Та хто ви така? У Раді нахабно обікрали українську художницю (фото)

Львівська художниця Ольга Бартиш повідомила, що після виставки у Верховній Раді, яка була в червні 2019 року, у неї вкрали картину. Справа в тому, що після двох тижнів експозиції вона познайомилася з господинею художнього магазину, яка запропонувала їй розмістити її у себе в магазині під реалізацію. Ольга люб'язно погодилася і передала туди вісім робіт. Зазначимо, що ніякого договору художниця не підписувала. Про це вона сама розповіла на своїй Facebook-сторінці, де описала всю ситуацію, передають Патріоти України.

Через два тижні картину з волошками купили. Про це їй повідомив сам покупець в соцмережі, також з купівлею її привітала і Анна - власниця магазину, де були картини. Угода з купівлі продажу сталася 26 червня, але гроші за картину художниця так і не отримала, Ганна просто не віддала їй і продовжувала годувати сніданками". Бартиш забрала інші картини, повіривши Ганні, що та їй скине гроші на карту за "волошки". Але цього не відбулось.

"Мені дуже соромно за свою дурість. Чесно. Але, схоже, так росту. Ця історія стала хорошим уроком на обачність, серйозність, коли мова йде про співпрацю на такому рівні, про вміння відстояти. Тепер я підписую з усіма все, що тільки можна і сто раз перевірю перш ніж скажу "ок", - написала Ольга.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...