"Та пішли вони нах*й": Снайперка Євгенія Емеральд вперше показала маму (фото)

Українська військовослужбовиця Євгенія Емеральд, яка зараз чекає на народження другої дитини, знялася в новій ніжній фотосесії. У кадрі жінка позувала в довгій білій сукні, обхопивши руками свій живіт. Фотографіями, зробленими на 40-му тижні вагітності, Емеральд поділилася в своєму Instagram-блозі, передають Патріоти України.

Зазначимо, що чоловік Євгенії - військовослужбовець Євген Стіпанюк. Пара познайомилася у 2022 році, коли Женя, закривши свій успішний ювелірний бізнес, вирушила на фронт захищати країну від нападу російських окупантів. Також у Емеральд є 10-річна дочка від першого шлюбу.

Слід зазначити, що зараз військовослужбовиця також вирішила представити підписникам свою маму. Звуть її Жанна Феліксівна. "Яка мудра жінка мене виховала", - написала Емеральд.

У stories Євгенія попросила маму сказати щось хейтерам, які постійно пишуть гидоти на її адресу, на що її мама коротко сказала: "Та пішли вони нах*й".


Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...