Таємний тунель замку Алли Пугачової: Галкін з сином потрапили в каземати (відео)

Гуморист Максим Галкін, який часто публікує в мережі ролики з життя своїх двійнят Лізи і Гаррі, вирішив змінити традиції, і показав «секретний тунель», прокладений під його резиденцією в підмосковному селі Грязі, інформують Патріоти України.

За словами артиста, напередодні в будинку розхиталася металева пластина, що закриває стик між паркетом. До лагодження Галкін привернув Гаррі, попутно показавши йому «каземати». «Расшаталась пластина, закрывающая стык между паркетом комнаты и лестничной площадки. Я привлек Гарика, чтобы закрепить порог. Он был в восторге», — написав під роликом Галкін.
У процесі ремонту чоловікам знадобилась дощечка, яка лежала в підсобці. Щоб дістатися туди, гуморист показав спадкоємцю таємний підземний тунель. Судячи з усього, хлопчик був в захваті. Він біг і стрибав по «казематах», а потім попросив тата встати. Як не дивно, тунель виявився таким високим, що Галкін зміг піднятися у повний зріст. Пост Галкіна зібрав безліч позитивних відгуків. Фоловери пишуть про правильне виховання дітей.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...