Таємниці королівського двору: Як змінився стиль Кейт Міддлтон, і хто на це вплинув (фото)

Після народження третьої дитини герцогиня Кетрін оновила свій гардероб та почала співпрацювати з новими консультантами зі стилю.

Експерт моди та історик Елізабет Холмс вважає, що Меган Маркл вплинула на модні смаки Кейт Міддлтон, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

«Я думаю, що Кейт захопилася модними експериментами восени 2018 року, безумовно після весілля Гаррі й Меган. Вона недавно народила Луї й пішла в декретну відпустку на пару місяців. А потім повернулася, й раптово в її гардеробі стало більше трендових речей. Кетрін прийшла в форму після народження дитини й почала працювати з новими fashion-консультантами. А поява Меган на сцені зробила все більш захопливим для них обох. І мені подобається, що Кейт як би активізувалася», — цитує Холмс видання UsWeekly.

Експерт також вважає, що Маркл і Міддлтон опинилися під тиском. «Врешті-решт, в питаннях стилю вони пішли по стопах своєї покійної свекрухи, принцеси Діани. Хоча принцеса Уельська не завжди відрізнялася бездоганним смаком. Весільне вбрання з мереживом та пишною спідницею не відповідало тому, що одягла б 20-річна дівчина з почуттям стилю. Чим більше Діана занурювалася в королівське життя, роботу, яку вона виконувала, тим більше вона розуміла, який образ хоче створити. Після розлучення вона стала більш серйозно ставитися до свого одягу. Впевнена, що якби вона вийшла заміж вдруге, її весільна сукня мала зовсім інший вигляд», — зазначила Елізабет Холмс.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...