Таємниці "кварталу", або Любити мистецтво в собі, а не навпаки: "Анатоліч" зі "Сватів" заявив, що залишив серіал через халтуру кіновиробництва Зеленського-Шефіра

Анатолій Васильєв, відомий за роллю Юрія Ковальова в одіозному телесеріалі «Свати», розповів виданню «Телепрограма» чому вирішив піти з проекту, зазначають Патріоти України.
За словами російського актора, після того, як серіал почав знімати інший режисер - перші сезони робили під керівництвом Юрія Морозова, котрого змінив режисер Андрій Яковлєв, серіал втратив будь-який сенс і інтерес.
Персонажі стали поверхневими, що відразу ж помітили глядачі. Самі ж актори перестали відчувати творчу свободу, яка дуже важлива в цій професії.
«Я ушёл оттого, что мы уже не имели права, как любимые народом персонажи, по-настоящему улучшать наше кино и делать из сериала кино», — пояснив актор.
Васильєв розповів, що Юрій Морозов дозволяв усім акторам серіалу «прокачувати» своїх героїв, за рахунок чого вони стали більш живими і улюбленими для глядачів. Після приходу Яковлєва таку можливість у артистів забрали і вони повинні були грати строго за сценарієм. Щоб не втратити свою особистість актор прийняв рішення піти з проекту.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...