Таємниця перевалу Дятлова: Туристи могли загинути від страшної інфекційної хвороби

Після того, як загиблих поховали, на кладовищі були проведені якісь секретні заходи.

З'ясувалася ще одна таємниця перевалу Дятлова. Як виявилося, туристів перед тим як ховати, покрили спеціальним захистом. Їх вириті могили мабуть обробили спеціальним засобом. Також у дослідників є підозра на дуже небезпечну інфекцію або хімпрепарат в тілах загиблих, який і міг бути причиною реальної загибелі дятлівців, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Як виявилося, Валентин Дегтярьов, дослідник трагедії запропонував нову версію загибелі туристів на перевалі Дятлова. Його версія грунтується на здобутих матеріалах про розтин і похоронах групи. І в цій справі виявилося багато дивних речей. Як виявилося, крім радіації в тілах загиблих шукали дуже небезпечну інфекцію, смертельну для оточуючих.
Експерт розповів на своїй сторінці в мережі історію, почуту від лікаря швидкої допомоги Олександра Пилиповича Кошевця, який помер в 2008 році. За словами доктора, він був на розтині тел Дубініної, Золотарьова, Тібо і Колеватова, і побачене його вразило.
Медиків попередили, що працювати треба буде в спеціальному протичумному одязі з дотриманням найсуворіших заходів безпеки. Була підозра, що студенти загинули від небезпечної інфекції з коротким інкубаційним періодом.
Кошевець розповів, що доставлені в морг тіла мали дивне забарвлення, а також були забруднені, в тому числі, радіацією. Одяг з загиблих зняли тільки в Свердловську, тоді ж взяли зразки тканин - шукали збудників невідомої інфекції. Доктор згадував, що інфекція була виявлена тільки при розморожуванні тіл - в замороженому стан збудники хвороби не були небезпечні. Після того, як туристів поховали, на кладовищі були проведені якісь секретні заходи.
Мабуть, захворювання спалахувало дуже швидко і проходило з сильними галюцинаціями. Можливо, ураженим інфекцією людям могло здаватися, що їх переслідують, вони могли стати агресивними. Таємнича хвороба також приводила до відторгнення тканин кінцівок і гангрени, що нагадує обмороження і опіки. Всі ці травми і були виявлені у загиблих. Надалі на кладовищі в місцях, де були поховані туристи, провели додаткову дезінфекцію.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...