Таємницю розголосили випадково: Ймовірна "теща" Путіна допомогла вкрасти автомобіль Аліни Кабаєвої

Президент Всеросійської федерації художньої гімнастики Ірина Вінер-Усманова випадково видала сімейний секрет сім'ї Кабаєвих. Сталося це під час її інтерв'ю в програмі «Мій герой» на пропагандистському каналі «ТВ Центр», передають Патріоти України.

Справа в тому, що автомобіль Аліни вкрали, і до крадіжки була причетна мати чемпіонки. Як зізналася тренер, мати Кабаєвої дала зліпок ключів знайомим, і вони пішли на злочин. «Про це вона дізналася років через 15. А я знала це відразу. Ми з мамою були... Ми були сестри по доньці. І тільки з такою мамою могла стати Аліна чемпіонкою», - підкреслила Ірина Вінер-Усманова.
Нагадаємо, Аліна Кабаєва, яку російські ЗМІ називають коханкою або дружиною президента країни Володимира Путіна - найвідоміша вихованка Ірини Вінер-Усманової. Зовсім юною в 1995 році вона прийшла в групу прославленого тренера, а вже через п'ять років на Олімпійських іграх в Сіднеї завоювала бронзу. Минуло ще чотири роки, і Аліна взяла золоту медаль в Афінах.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...