Тайсон показав середній палець і вибив м'яч: "Шахтар" у скандальному перерваному матчі обіграв "Динамо" (фото)

Донецький "Шахтар" обіграв київське "Динамо" в центральному матчі 14-го туру чемпіонату України з футболу в Прем'єр-лізі, передають Патріоти України.

Зустріч в Харкові на ОСК "Металіст" завершилася з рахунком 1:0 і ознаменувалася грандіозним расистським скандалом на останніх хвилинах.

Поєдинок розпочався у невисокому темпі без будь-якої гостроти, і лише до 13-й хвилині гра розгойдалася. Кияни тримали дуже високу лінію оборони, і господарям двічі майже вдалося закинути м'яч за спину захисникам суперника.

"Гірники" поступово тиснули все більше і більше, і на 15-й хвилині третій кутовий став результативним. Сергій Кривцов випередив усіх опонентів, загнав головою м'яч у сітку воріт Бущана.

Пропустивши гол динамівці заграли активніше, але до будь-якої конкретики справа не доходила. На 30-й хвилині "Шахтар" втратив Мораеса. Український бразилець пішов у стик з Поповим, і Денис, не бачачи за своєю спиною українського бразильця, випадково наступив йому на ногу. Травма виявилася серйозною, і Жуніора замінив Дентіньо.

Час, що залишився до перерви час був насичен єдиноборствами, але реально гольові моменти жоден клуб створити не змiг.

Другий тайм почався з справжньою рубки. Ніхто з футболістів не хотів поступатися, і жорсткі стики закінчувалися ушкодженнями гравців. "Шахтар" виглядав в кілька разів свіжишим, і його передачі і переходи з оборони в атаку були дуже непоганими.

За півгодини, що залишилися "біло-сині" так і не змогли нанести хоча б один удар в площину воріт. Замість цього, за 15 хвилин до кінця основного часу матч був перерваний. Ультрас "Динамо" стали скандувати образливі речівки на адресу Дентіньо і Тайсона, і Микола Балакін перервав на 3 хвилини гру, повівши команди з поля.

Перед зупинкою гри Тайсон, який не витримав образ, показав вболівальникам у відповідь середній палець і вибив м'яч на трибуни, за що після відновлення гри отримав червону картку.

"Шахтар" – "Динамо" 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 – 18 Крiвцов.

Шахтар – Пятов, Матвієнко, Додо, Ісмаїлі, Крiвцов, Маркос Антоніо (Майкон, 90), Коваленко, Тете (Болбат, 88), Степаненко, Тайсон, Мораес (Дентіньо, 31).

Динамо – Бущан, Миколенко (Буяльський, 59), Шабанов, Кендзьора, Попов, Циганков, Шапаренко, Вербич, Шепелев (Гармаш, 68), Родрігеш (Бесєдін, 62), Караваєв.

Попередження: Попов (8), Шабанов (16), Родрігеш (49), Миколенко (55), Коваленко (60), Дентіньо (63), Додо (65).

Вилучення: Тайсон (82).

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...