"Так до мене не ставилися ніде": Збірна Вірменії з футболу звільнила колишнього головного тренера України

Колишнього головного тренера збірної України Олександра Петракова звільнено з посади наставника національної команди Вірменії. Про це повідомляє пресслужба Федерації футболу Вірменії, передають Патріоти Українию.

Про відставку Петракова оголосили незабаром після домашньої поразки вірмен від Північної Македонії (0:2) у Лізі націй.

«Так, як до мене ставилися у Вірменії, до мене не ставилися ніде. Я завжди буду пам’ятати вашу доброту, вболівальників, людей. Дякую вам величезне. Всім журналістам теж дякую», — сказав Петраков на пресконференції.

Нагадаємо, Петраков очолив збірну Вірменії на початку 2023 року. Під його керівництвом команда виграла лише чотири матчі із 18, зазнавши 10 поразок.

Раніше 67-річний Петраков тренував юнацькі збірні України, а у 2021−22 роках очолював головну команду країни. За цей час фахівець разом із "жовто-синьою" національною командою провів 15 матчів, здобувши 6 перемог і зазнавши 2 поразок. Ще 7 ігор завершилися внічию. "Синьо-жовті" не зуміли відібратись на чемпіонат світу-2022 під його керівництвом.

"Живу з вітчимом, а вона забрала собі гроші": Онук поскаржився на бабусю омбудсмену України

понеділок, 14 жовтень 2024, 20:43

Український омбудсмен вперше буде представляти інтереси у суді на прохання неповнолітньої дитини, яка перебуває за кордоном. Про унікальний випадок повідомив Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець, передають Патріоти України...

Лютий холод чи аномальне тепло? Балабух розповіла, якою буде зима в Україні

понеділок, 14 жовтень 2024, 20:08

В Україні цього року прогнозується доволі м'яка та тепла зима. Проте не обійдеться й без похолодань, які прийдуть разом з арктичними масами, передають Патріоти України. Про це розповіла завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Україн...