Так і до серцевого нападу недовго: Півтораметровий пітон виплив з унітаза і вкусив чоловіка за геніталії

65-річний пенсіонер розповів, що сидів на унітазі, коли несподівано відчув "щипок в області геніталій".

В австрійському місті Грац пітон виплив з унітаза і вкусив чоловіка за геніталії. Про це повідомляє Sky News, передають Патріоти України.

65-річний пенсіонер розповів поліції, що сидів на унітазі, коли відчув «щипок в області геніталій». Виявилося, що пітон пробрався в його туалет по каналізаційних трубах з квартири свого господаря, який живе в тому ж будинку. На щастя, укус був незначним.

Спеціаліст з вилову рептилій, якого викликали рятувальники, витяг пітона з унітаза і передав власнику. Кривдником австрійця виявився півтораметровий сітчастий пітон. Ці змії водяться в Південній і Південно-Східній Азії і вважаються найбільшими у світі. Їх довжина може перевищувати сім метрів.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...