Так і не прийшов до тями: У Києві від поранень помер кіборг, що підняв над ДАПом український прапор (фото)

У госпіталі Києва помер поранений боєць 74-го окремого розвідувального батальйону Олександр Колодяжний. Інформацію про це підтвердила директорка департаменту соціальної політики мерії Дніпра Юлія Дмитрова, повідомляють Патріоти України.

За її даними, 27 червня в Донецькій області Олександр Колодяжний зазнав тяжкого поранення під час виконання бойового завдання, підірвавшись на міні. Прощання з бійцем відбудеться у Дніпрі.

Дніпрянин Олександр Колодяжний пішов на фронт добровольцем у 2014 році. Разом із 74-м розвідувальним батальйоном побував майже у всіх гарячих точках – Мар’їнка, Донецький аеропорт, Авдіївська промзона.

Був у групі бійців, які встановлювали український прапор над Донецьким аеропортом у дні найзапекліших боїв. Отримав недержавну нагороду «Народний Герой України» від волонтерів.

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...