Так і не зміг пробачити: Чоловік через 45 років після розлучення жорстоко помстився своїй колишній дружині

У Польщі чоловік через 45 років після розлучення жорстоко помстився своїй колишній дружині через те, що вона тоді вигнала його з дому. Він прийшов до її помешкання та застрелив жінку. Про це пише польське видання onet.pl, передають Патріоти України.

За даними ЗМІ, трагедія сталась у вересні 2023 року. 85-річний чоловік прийшов до помешкання своєї колишньої дружини та застрелив її з саморобної зброї. Він заявив, що вбив 71-річну жінку через те, що 45 років тому вона вирішила з ним розлучитись після одного року шлюбу. Цього він так і не зміг пробачити колишній коханій.

Днями суд Польщі визнав літнього чоловіка винним у злочині та відправив його на лікування до психіатричної клініки. Скільки триватиме госпіталізація вбивці у вироку не йдеться.

Важливий крок: Переселенцям планують надавати субсидії на оренду житла

понеділок, 8 липень 2024, 12:49

Уряд планує надавати субсидії на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб зменшити їхнє фінансове навантаження. Наразі документ винесено на обговорення серед представників влади, депутатів та громадськості, після чого його розгляне уряд,...

Окупанти масовано атакували Київ ракетами, багато загиблих і поранених. Доповнюється

понеділок, 8 липень 2024, 11:27

Російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. Різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня, передають Патріоти України. У Києв...