"Так хреново мы никогда не жили": Росіянин запропонував кримчанам порівняти життя на півострові до і після 2014 року

Блогер з ніком «Кримський бандерівець» опублікував в Twitter переписку з пабліку Сімферополя. Росіянин спробував з'ясувати, чи стало краще на півострові після 2014 року, повідомляють Патріоти України.

«Так погано, як зараз, ми ще не жили! Поза Україною Крим - збитковий! Підло вчинила РФ», - так відповіли кримчани на питання.
Люди згадали смачні українські продукти, які ні в яке порівняння не йдуть з «російською хімією». Скаржаться, що захищають пляжі, до моря неможливо потрапити. Дуже погано з водою, з інтернетом та мобільним зв'язком. У лікарнях не вистачає лікарів, планові операції доводиться чекати по кілька місяців.
Багатьох кримчан хвилюють ціни, які вище, ніж московські, а зарплати мізерні. Деякі люди згадують, що при Україні було все «зрозумілішим і добрішим». А зараз стало небезпечно і немає свободи слова. До слова сказати, знайшлися і ті, хто вважає, що все добре і півострів процвітає.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...